New Hire Pro

Het New Hire Pro assessment geeft de mogelijkheid om diepgaander in te gaan op de match tussen vacature en sollicitant door in het assessment specifiek te vragen naar wat er voor de vacature belangrijk is. Het assessment geeft de mogelijkheid om tot een maximum van 10 sollicitanten tegelijk aan te melden en biedt de perfecte kans om uw tweede selectieronde volledig te automatiseren. Het assessment bestaat voor de sollicitant uit dezelfde onderdelen als het New Hire assessment, maar bevat onze interactieve module.

Door het toevoegen van onze interactieve module aan het New Hire assessment, wordt het de HR-medewerkers nog makkelijker gemaakt. De interactieve module geeft de mogelijkheid aan de HR-medewerker om de specifieke kenmerken en competenties van de vacature onderdeel te maken van het assessment. De specifieke kenmerken van de vacature worden daarna verwerkt in het assessment dat naar de sollicitanten verstuurd wordt. Onze server verwerkt de ingevulde antwoorden en maakt hier een overzichtelijk en duidelijk rapport van per kandidaat. Om zo de selectie voor de gesprekken te versimpelen en meteen overzichtelijk te maken hoe een kandidaat scoort op de specifieke benodigdheden van de vacature.

Het New Hire Pro assessment is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

  • Denkstijl
  • Waarden
  • Motieven
  • Samenwerken
  • Capaciteitentest (MBO/HBO/Academisch)
  • Bedrijfs-DNA-test

Voor de HR-adviseur:

 • Interactieve module

U krijgt een rapportage als een sollicitant zijn of haar assessment heeft afgerond. Daarnaast krijgt u een overzicht rapportage met daarin alle rapporten van de tot die tijd ingevulde assessments van de sollicitanten. Nadat alle sollicitanten hun assessment hebben afgerond krijgt u een rapportage met daarin alle individuele rapporten van alle sollicitanten.

Doel: Het vinden van de juiste persoon bij de juiste functie

Opleveren: Inzichtelijk rapport

90 min ±

New HireDoel

Ontdekken hoe u uw medewerkers kunt helpen zich te ontwikkelen.

Opleveren
Uitgebreid rapport

Bedrijfs-DNADoel

Ontdekken hoe u uw medewerkers kunt helpen zich te ontwikkelen.

Opleveren
Uitgebreid rapport

Neem contact met ons op!

Sluit Menu