Over ons

De nieuwste techniek
en de laatste psychologische
inzichten

Powerteam Testing combineert jarenlange ervaring in de ICT met een uitzonderlijke, uitgebreide wetenschappelijke kennis van psychologische tests. Onze tests zijn dan ook zeer gebruiksvriendelijk en opgezet volgens de laatste psychologische inzichten. De lengte varieert van enkele minuten tot ruim een uur. Kort of lang, elke test geeft u relevante inzichten in werknemers en de organisatie.

Met wie zit u straks aan tafel?

HR is natuurlijk bij uitstek mensenwerk. Dus is het goed om te weten met wie u straks aan tafel zit. Graag stellen we ons hier vast aan u voor. En wie weet schudden we elkaar binnenkort de hand.

Hoe het begon …

Martin Stevense


“Ik was al vroeg overtuigd dat online tools de geschiktheid voor een functie kunnen voorspellen.”

Met meer dan 30 jaar IT-ervaring is Martin een van de pioniers van het digitale tijdperk. Terwijl hij bij een opleidingsinstituut werkte, zag hij hoe veel deelnemers de verkeerde opleiding of training kozen. Hij bedacht dat het voor zowel de kandidaat als de opleider beter zou zijn als de kandidaat eerst getest zou worden op vaardigheden en kennis. En dat je dat het beste online kon doen. Zijn idee ging ‘vliegen’ toen hij in 2011 twee psychologen leerde kennen. Zij deelden zijn visie en leverden de benodigde inhoud. Powerteam Testing was geboren.

Allan Torben-Nielsen


“Ik ben al bijna 50 jaar gefascineerd door psychologische tests.”

Begin jaren ’70 studeerde Allan psychologie. Hij stond – net als veel mensen in die tijd – kritisch tegenover psychologische test. Tegelijkertijd werd hij erdoor gefascineerd. Hij is nog altijd scherp op de kwaliteit, maar heeft vooral ook de waarde van test ontdekt. Hij was een van de eersten die de computer introduceerde in de beroepskeuzewereld. Het is dan ook niet zo gek dat hij meteen gegrepen werd door het idee van Martin voor online assessments. Vanaf dat moment is hij al zijn kennis en ervaring gaan gebruiken om HR naar een hoger plan te tillen.

In de praktijk …

De beste kandidaat… voor de organisatie


Hoe krijgt u de juiste mensen binnen in uw organisatie? Met onze slimme tools krijgt u inzicht in competenties, maar ook in motieven en drijfveren. Dit is belangrijk, want alleen als een kandidaat bij de cultuur past, zal diegene een echt aanwinst zijn, die een langdurige relatie aangaat, omdat hij of zij op zijn plek zit. En hierdoor niet snel weer een volgende stap wil maken. Het aannemen van een medewerker kost namelijk geld, maar vervanging is nog veel duurder!

Perfecte combinatie van hard en zacht


Een goede leidinggevende heeft aandacht voor de harde en de zachte kant van de dienstverlening. Met onze online assessments krijgt u inzicht in competenties, motieven en werkwijzen van een manager. Dit instrument wordt nog krachtiger als alle leidinggevenden de test doen. U ontdekt dan wat de persoonlijkheden zijn van het hele team. Zo gaat u op zoek naar de perfecte combinatie van hard en zacht.

Referenties

Voor meer informatie, neem contact met ons op

Sluit Menu