Planner-Roosteraar

‘’ Voor werknemers die naast hun dagelijkse werkzaamheden willen onderzoeken of zij de tools beschikken om te roosteren en plannen.’’

Het planner-roosteraar assessment is ontwikkeld om organisaties te helpen een werknemer te vinden die naast zijn of haar dagelijkse werkzaamheden ook de planning en roosters kan uit voeren. Het assessment bestaat uit drie onderdelen en het gehele assessment duurt ongeveer een uur.

Het eerste gedeelte bestaat uit vijf praktische spreadsheet vraagstukken hiermee wordt de vertrouwdheid van de deelnemer bepaald met dit materiaal. In het tweede gedeelte wordt de deelnemer een aantal vragen gesteld met betrekking tot ontevredenheid bij collega’s over de roosters en of planning. Hiermee wordt er gekeken wat voor een stijl de medewerker heeft voor het verwerken van ontevredenheid.

Tenslotte krijgt de deelnemer een kennis assessment waar enige zakelijkheid en praktische rekenvaardigheid wordt verwacht. Hierbij wordt een rapportage gegeven hoe de deelnemer scoort op zakelijk potentieel, woorden analyseren, cijfers analyseren en figuren analyseren. De score wordt vergeleken tegenover het gemiddelde MBO niveau.

Het assessment geeft een advies op basis van de drie uitgevoerde deel-assessments een advies over de geschiktheid van de kandidaat voor het uitvoeren van plan en rooster functies.

60 min ±

Bedrijfs-DNADoel Ontdekken hoe u uw medewerkers kunt helpen zich te ontwikkelen.

Opleveren: Uitgebreid rapport

New Hire Online SelectDoel
Het vinden van de juiste persoon bij de juiste functie

Opleveren: Inzichtelijk rapport

Neem contact met ons op!

Sluit Menu